Aardbeien hartcake voor Moederdag

Bijna Moederdag daar zet ik de kwasten en verfpotten (even) voor aan de kant.
Met een mix van Duncan Hines en verse aardbeien is een aardbeiencake bakken zo gepiept.
Voor deze makkelijke aardbeiencake heb je het volgende nodig

Bakvorm| hart | 27 x 27 cm| 5 cm hoog|

  • 1 pak Duncan Hines Strawberry
  • 237 ml water
  • 3 grote eieren
  • 80 ml plantaardige olie | Reddy Zoete keuken|
  • verse aardbeien
  • 200 ml verse slagroom | garnering|

bereiding

Klop de eieren los in een schaaltje
Doe de mix samen met het water en olie en eieren in de kom van de keukenmachine
Mix dit  2 minuten tot een glad beslag
Vet een bakvorm in bekleed de bodem met bakpapier
Giet het beslag in de vorm.
Halveer 6 aardbeien en verdeel ze over het beslag
Druk de aardbeien in het beslag
Bak de cake in ongeveer 30 minuten gaar op 160 graden.
Laat de cake 10 minuten afkoelen in de vorm
Haal de cake uit de vorm en laat het dan helemaal afkoelen op een rooster
Decoreer de cake met toefjes slagroom en verse aardbeien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.