Zoete Uurtjes

De lekkerste zoete recepten

Zoete Uurtjes – Liebster award

Lieve lezers… 
Als eerste wil ik Sweet Happinez – Love food en Perfect HousewifetoBe ook feliciteren met de Liebster award.

Natuurlijk doe ik graag mee aan de vragen
die Sweet Happinezz voor mij opstelde.
Ik citeer haar uitleg over deze prijs..
Een virtuele prijs die wordt uitgereikt door bloggers aan beginnende bloggers
en/of kleine blogs met minder dan 1000 volgers.
Het doel van deze award is om deze blogs wat meer in het zonnetje te zetten
en de persoon achter de blog beter te leren kennen.
De 11 vragen die ik kreeg Sweet Happinez
Wat is de reden dat je bent begonnen met bloggen?
In de eerste instantie begon ik met bloggen om mijn recepten te bewaren
Bewaren kan tegenwoordig ook online dus ik begon met bloggen.
Je kent het vast wel heb je een top recept en na verloop van tijd ben je het knipsel of aantekening kwijt.
Ben je dus vergeten hoe je het gemaakt had of wat je er nou precies ingedaan had
waardoor je het nooit meer zo perfect krijgt als die ene keer.
Bloggen is nu voor mij een combinatie van recepten bewaren
maar ook het heel graag willen delen.

Waar komt jouw inspiratie voor de onderwerpen waar je over blogt vandaan?

Ik vind het heerlijk om het internet af te struinen
en me te vergapen aan de mooie en bijzondere creaties van anderen.
Tientallen recepten lees ik per week van a tot z.
Boeken tijdschriften en tv programma’s zijn ook heerlijke inspiratiebronnen
Veel lezen en How To’s en dan voel ik ze weer aankomen hoor
De bak kriebels!

Zou jij van je blog je werk willen maken of is het een pure hobby?
Ik werk al jaren in de thuiszorg
en in mijn vrije tijd is bloggen (en bakken) mijn hobby.

Wat is het best bekeken artikel op je blog?
Een Pot Vol
Koekjes|Brownies|Appel muffins

Wat zijn jouw drie favoriete blogs die je volgt?
Oei dat is een moeilijke vraag.
Er zijn zo ontzettend veel blogs te vinden
die allemaal hun eigen charme en kwaliteiten hebben.
Ik noem er hieronder drie (van de tig) die ik regelmatig bezoek.
bakedlouies.blogspot.nl
uitpaulineskeuken.nl
kleinstukjedan.nl

Wat is jouw allerbeste en lekkerste recept (tot nu toe) ooit?
Zonder twijfel ga ik voor de Sinaasappeltaart
De smaak van sinaasappel met chocolade
Ik vond dat het beste en  het allerlekkerste recept die ik heb gebakken.

Welke keukengadget vind jij een ware must-have tijdens het bakken/koken?
Op mijn aanrecht staat een Kenwood keukenmachine mijn beste aankoop die ik ooit gedaan heb voor in mijn keuken.

Wat zijn jouw drie leukste eigenschappen?
Gevoel voor humor
Geduldig (té geduldig soms)
Leergierig

Wat heb je altijd al weleens willen doen in je leven 
maar tot op heden nog nooit gedaan?
Een product zelf maken/uitvinden/ontwerpen
en dat het in de winkels verkocht wordt
Dat lijkt me geweldig!

Wat is je favoriete vakantieland ?
Turkije is mijn favoriete bestemming

Waar wordt jij nou echt blij van ?
Naast het hebben van verschillende fruitboompjes
ben ik vorig jaar voor het eerst begonnen met een moestuintje
Zelf zaaien en oogsten van
tuinkruiden, munt oregano basilicum knoflook.
en alles lukte
daar word ik nou heel blij van!

Nu is het aan mij om ook 3 bloggers te nomineren
en de 3 genomineerden zijn 
 
myjofood
puursuzanne
dulcefreska

Voor jullie heb ik de volgende vragen:
Met welke (bekende) kok zou jij wel eens een dagje in de keuken willen staan?
Wat is jouw favoriete recept en waarom?
Kerst 2013 wat heb jij op tafel gezet?
Welk gerecht zou je nooit maken en waarom niet.?
Wanneer ben je voor het laatst uit eten geweest en waar?
Wat is jouw gouden tip voor andere foodbloggers?
Waar komt jouw passie voor koken en of bakken vandaan?
Welk culinair tijdschrift of kookboek kocht jij als laatste?
Welk gerecht roept bij jou nostalgie op?
Je mag een kookboek schrijven welk recept komt er zeker in?
Welk kook of bak artikel heb jij als laatste aangeschaft?

Veel succes en blijf bloggen bakken en koken!
maar vooral er heel veel plezier in houden


 

1 Comment

  1. Chris V - PH2B

    Jij natuurlijk ook gefeliciteerd met de Liebster award! Leuk altijd die persoonlijke stukjes 🙂

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *